چگونه اضطراب دانش آموز پايه اول متوسطه را در ساعت فيزيك كاهش دادم

سيما فايل دانلود مقاله گزارش كارآموزي پروژه نمونه سوال

چگونه اضطراب دانش آموز پايه اول متوسطه را در ساعت فيزيك كاهش دادم

۴۸ بازديد

چگونه اضطراب دانش آموز پايه اول متوسطه را در ساعت فيزيك كاهش دادم

چگونه اضطراب دانش آموز پايه اول متوسطه را در ساعت فيزيك كاهش دادم

چگونه اضطراب دانش آموز در درس فيزيك اول متوسطه را كاهش دهيم

چكيده ...............................................................1
مقدمه:.............................................................. 2
بيان مسئله و توصيف وضعيت موجود .................... 4
تعريف كليد واژه ها ............................................. 5
گردآوري اطلاعات شواهد 1 .................................. 7
مطالعات تحقيقات گذشته .................................... 12
تجزيه تحليل و تفسير داده ها ............................... 16
يافته هاي علمي .................................................. 20
انتخاب راه جديد موقتي ....................................... 26
اجراي راه حل و نظارت بر آن  ................................ 28
گردآوري اطلاعات شواهد 2 . .................................. 31
ارزشيابي تأثير اقدام جديد و تعيين اعتبار آن ............. 33
پيشنهادات .......................................................... 34
منابع ................................................................. 36

مقدمه:
اختلالات رفتاري و عاطفي دانش آموزان از مواردي است كه در سال هاي اخير، مورد توجه خاص دبيرين و اولياء تعليم و تربيت قرار گرفته است، توجه ويژه به اين مشكلات رفتاري و عاطفي از اين جهت مهم است كه توجه نكردن به آن و گسترش يافتن اين مشكلات در كلاس هاي درسي مانعي در جهت رسيدن به اهداف آموزشي و تربيتي در مدرسه و كلاس است.
ضمن اين كه موجب مي شود دبيران در كلاس درسي دچار مشكل شوند و باعث افت در عملكرد تحصيلي دانش آموزان نيز شود. اضطراب به عنوان يك مسأله شايع، حداقل به طور خفيف در اغلب دانش آموزان و نوجوانان به چشم مي خورد.
بروز آن در مرحله حاد و شديد همراه با علايم و نشانه هايي چون دلهره، بي قراري، بي خوابي، عصبانيت، تشويش و نگراني و گوش به زنگ بودن، اشكال در تمركز حواس، احساس خستگي، تپش قلب و تنگي نفس، تغيير رنگ چهره و اندام ها، استرس، اختلال در فشار خون، تعريق سرد و گرم اندام، خيال پردازي، كابوس در خواب و بيداري و ... است.
علل بروز آن نيز معمولاً كاهش مناسبات و ارتباطات عاطفي و عدم احساس امنيت، شرايط ناگوار زندگي ماشيني و عدم ايجاد ارتباط همگن با آن، بروز مسائل، اختلافات و مشكلات خانوادگي، نگراني از آينده شغلي و تحصيلي، فقدان اعضاي خانواده، كم توجهي به مسائل ديني و معنوي. عدم آمادگي در مواجه با خطر احتمالي از قبيل بيماري، فوت،‌ حادثه ناگوار جنگ و سيل و زلزله، براي خويش و نزديكان، نحوة كسب آموزش هاي تربيتي غلط در چگونگي برخورد با اضطراب است.

توصيف وضيعت و بيان مساله:
اينجانب، داراي مدرك ليسانس فيزيك، مدت سال سابقه خدمت در نظام مقدس آموزش و پرورش را دارم. پژوهش حاضر مربوط به دانش آموزان آموزشگاه مي باشد.
محمد دانش آموز پايه ي اول متوسطه آموزشگاه امام خميني مي باشد. محمد داراي قدي متوسط و اندامي ظريف است، مذهب او شيعه و در خانواده ي چهار نفري زندگي ميكند. محمد فرزند اول خانواده است. محمد در كلاس تقريبا كم حرف و آرام است و هيچ ذوقي در كلاس براي يادگيري مراحل تمرينات نشان نميدهد و گاهي آنقدر با اضطراب با شرايط مواجه ميشود كه باعث اختلال و عدم توجه ديگران و حتي اضطراب ديگران هم ميشود. معمولاً حرفهايش و ظاهرش هم نوعي با نا خوشنودي و استرس همراه است. با مشاهده ي رفتار او و با توجه به تاثير رفتارش در كلاس و اهميت درس فيزيك در جامعه ي كنوني بر آن شدم تا علل بروز اين رفتار ها را بيابم و براي بهتر شدن وضعيت او راه كارهايي طراحي كنم

تعريف كليد واژه ها:
اضطراب چيست؟
اضطراب يعني احساس ناخوشايند و مبهم دلواپسي بدون علت مشخص كه اغلب با نشانه هايي از سيستم عصبي خودكار همراه است. اضطراب علامت هشدار دهنده است و نشانه‎هاي مشابه ترس در انسان ايجاد مي‎كند با اين تفاوت كه ترس، واكنش انسان به تهديد شناخته شده مشخص و خارجي است.
بطور طبيعي هم اضطراب و هم ترس مي‎توانند مفيد باشند و به ما در دوري از خطر كمك كنند و انگيزه روبرو شدن با مشكلات را در ما ايجاد كنند. ولي چنانچه ترس و اضطراب، شديد و طولاني شوند ما را از آنچه كه مي‎خواهيم انجام دهيم باز مي‎دارند و در نهايت زندگي را به كاممان تلخ مي‎كنند
نگراني چيست؟
نگراني، احساس دغدغه شديد است. نگراني بيم از ناشناخته هاست. نگران از اينكه بدترين چيز رخ خواهد داد.
بسا مكرراً با خودمان حرف هاي منفي بزنيم و بدترين احتمال هاي موجود را در نظر ميگيريم. ممكن است بيش از اندازه نگران رخدادهاي آينده شويم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.