پايان نامه نقشه كشي در سيستم هاي مخابراتي

سيما فايل دانلود مقاله گزارش كارآموزي پروژه نمونه سوال

پايان نامه نقشه كشي در سيستم هاي مخابراتي

۶۳ بازديد

پايان نامه نقشه كشي در سيستم هاي مخابراتي

پايان نامه نقشه كشي در سيستم هاي مخابراتي

پايان نامه نقشه كشي در سيستم هاي مخابراتي

فهرست مطالب

فصل اول : مقدمه

فصل دوم : سيستمهاي مخابراتي

۲-۱-طراحي سيستم هاي مخابراتي

۲-۲-عناصر يك سيستم مخابراتي ديجيتال

۲-۳-تجزيه و تحليل طراحي سيستمهاي مخابراتي

۲-۴-سالن دستگاه امتحان

۲-۵- انواع مراكز سالن دستگاه

۲-۶-كاربردهاي مختلف سيستم ماژولار در شبكه

۲-۷- ارتباط مركز ديجيتال

۲-۸-مراكز بين شهري( STD )

۲-۹- مراكز بين الملل(ISC )

۲-۱۰-مراكز مادر

۲-۱۱-طرز عملكرد دستگاه تلفن

۲-۱۲- دستگاه ديجيتال (ISDN)

۲-۱۳-كافو، پست

۲-۱۴-ايزوله

۲-۱۵-رانژه

۲-۱۶-كابل برگردان

۲-۱۷-خرابي تلفن(۱۱۷)

۲-۱۸- بندزدن

۲-۱۹-كانكشن Conection

۲-۲۰- PCM

فصل سوم : شرح عملكرد

۳-۱-واگذاري خطوط

۳-۲-علائم استفاده شده در نمودار گردش كار

۳-۳-گردش كار دائري فيش تلفن

۳-۴-گردش كار تغيير نام و مكان – مكان

۳-۵-گردش كار تعويض شماره

۳-۶-كابل برگردان داخلي

فصل چهارم : نتايج و پيشنهادات

۴-۱-محدوديت ها و مشكلات و پيشنهادات

منابع

فصل اول

مقدمه

تاريخچه

از زمانهاي قديم، بشر براي بيان افكار و احتياجاتش به ديگران روش هاي مختلفي را ابداع نموده است. در دوران اوليه، كه بشر در قبايل كوچك و در مناطق پراكنده جغرافيايي زندگي مي كرد، ارتباطات در ميان قبيله از طريق صحبت، ايماء و اشاره و سمبل هاي تصويري برقرار مي شد، با گسترش قبايل و پيشرفت، تمدنها در مناطق بزرگ جغرافيايي ضرورت ارتباط راه دور، روزافزون مي گرديد. تلاش هاي اوليه در مورد ارتباط راه دور شامل پيشرفت سيگنال هاي دودي، اشعه نوراني، كبوترهاي نامه بر و مبادله نامه به طريق مختلف مي شد. با آغاز انقلاب صنعتي، ضرورت استفاده از رو شهاي ارتباطات راه دور سريع و دقيق محرز گرديد. سيستمهاي ارتباطي با استفاده از سيگنالهاي الكتريكي براي انتقال اطلاعات از نقطه اي به نقطه ديگر توسط يك جفت سيم، بعنوان يك راه حل اوليه براي تأمين ارتباطات راه دور سريع و دقيق بكار برده شد. حوزه ارتباطات و نقشه هاي مخابراتي توجه وسعي را در جنگ جهاني دوم و بعد از آن به خود معطوف نمود. مطالعه سيستمها و نقشه هاي مخابراتي جنبه هاي مختلفي را در برميگيرد. از جنبه هاي محض رياضي و آماري، نظريه هاي مودلاسيون و نقشه كشي تا نظريه هاي كدينگ و ملاحظات الكتريكي در ساخت قالبهاي تابعي براي انجام پردازشهاي مختلف سيگنالها.

شايد به جرأت بتوان تاريخجه ارتباطات را همسان با تاريخچه زندگي بشر دانست. اما شروع علمي بررسي تاريخچه ارتباطات الكتريكي را ميتوان به سال 1850-1800 ميلادي همزمان با آزمايشات ارنست فاراده، آمپر و نهايتاً قانون اهم در 1826 نسبت داد. در سال 1838 تلگراف مورس در سال 1845 قوانين كيرشهف كمك زيادي به شكلگيري اين علم داشتند. معادلات ماكسول در مورد تابش الكترومغناطيس در سال 1864 و اختراع تلفن توسط الكساندر گراهام بل در سال 1876 و بعد از آن اختراع ميكروفون و ضبط صوت در سال 1897 توسط اديسون، ازنقاط برجسته در شكوفايي اين علم مي باشند. در سال 1897 تلگراف بي سيم توسط ماركوني اختراع شد. در سال 1906 تلفن بين قاره اي بوجود آمد در سال 1920 الي 1940 ، مقالات برجسته در مورد نظريه انتقال سيگنال و اغتشاش ( كارسون ، نايكيس ، هارتلي ) ، آغاز شده است . در سال 1936 ، راديو  و در سال 1938 تلويزيون شروع به كار  كرد. در سالهاي بين 1950-1940 و همزمان با جنگ جهاني دوم باعث پيشرفت در زمينه هاي رادار و سيستم هاي مايكرويوي شد. در همان سالها نظريه هاي آماري و همچنين نقشه كشي در ساخت ترانزيستور ها و سخت افزارهاي مناسب الكتريكي كمك شاياني به اين علم نمود.

در سال 1956 با عبور كابل از اقيانوس كمك مهمي به اين علم نمود. كاربرد نظام هاي انتقال داده از راه دور، برنامه ريزي سيستمهاي مخابراتي ماهواره ها در سال 1958و ظهور ليزر در سال 1960 اتفاق افتاد.

19601970 به بعد با بوجود آمدن مدارهاي مجتمع، تلويزيون رنگي(1962) تلفن تصويري و حسابگر هاي جيبي اين علم سير تكامل و ترقي را پيمود تا امروز و در سده جديد با دستاوردهايي چون شبكه هاي الكتريكي و نقشه هاي پيشرفته مخابراتي و استفاده از خطوط عملي مخابرات نوري( ليزر، فيبرنوري) استفاده از ريزپردازها و ارتباطات ماهواره ها، بشر بيش از گذشته به اهدافش در زمينه ارتباط و البته ارتباط با پايه هاي قوي علمي در سطح جهان دست يابد.

برحسب نوع شماههاي مدولاسيون بكاررفته و ماهيت خروجي منبع اطلاعات، سيستمهاي مخابراتي را مي توان به سه گروه تقسيم نمود.

1- سيستم هاي مخابراتي آنالوگ، كه براي انتقال اطلاعات با استفاده از روشهاي مدلاسيون نقشه كشي طراحي مي شود.

2- سيستمهاي مخابراتي ديجتال كه براي انتقال اطلاعات ديجيتال با استفاده از شماهاي مدولاسيون ديجيتال طراحي مي شود.

3- سيستمهاي مختلط كه براي انتقال سيگنال هاي پيام آنالوگ نمونه برداري از شماهاي مدولاسيون ديجيتال استفاده مي شود.

فصل دوم

سيستمهاي مخابراتي

طراحي سيستم هاي مخابراتي

در موقع برنامه ريزي يك سيستم مخابراتي، كار طراح، انتخاب نوع خاص سيستم مخابراتي با توجه به كاربرد موردنظر مي باشد. سيستمي كه طراح پيشنهاد مي كند مي بايستي" با شرايط كارآيي" از قبل تعيين شده سازگاري داشته باشد. براي سيگنالهاي پيام آنالوگ كارآيي سيستم توسط نسبت متوسط توان سيگنال به توان اغتشاش در مقصد مشخص مي شود.

در هنگام طراحي يك سيستم مخابراتي، مهندس يا طراح با" محدوديت هاي" مختلفي روبرو خواهد بود. اين محدوديت ها عبارتند از محدوديت هاي زمان، پهناي باند، محدوديت هاي اغتشاش، و محدوديت هاي تجهيزات و درنهايت هزينه ها.

علاوه براين محدوديت هاي نظري، محدوديت هاي اضافي در پيچيدگي و هزينه تجهيزات براي طراحان بسيار مهم است. طراحي مي بايستي طرح وشماي ارسال سيگنالي را مطرح كند كه بهترين ائتلاف را ميان زمان انتقال، توان فرستنده، پهناي وسعت انتقال و پيچيدگي تجهيزات براي رسيدن به يك كارآيي قابل قبول پيشنهاد مي كند.

عناصر يك سيستم مخابراتي ديجيتال

هدف اين سيستم ها انتقال پيامهاي( با دنباله هاي سمبلهاي) خروجي يك مبنع به يك مقصد با ميزان و دقت حداكثر است. منبع و مقصد در فضا از نظر الكتريكي جدا از يكديگر بوده و توسط يك نوع كانال مخابراتي به هم مرتبط مي شوند.

كانال، سيگنالهاي الكتريكي را پذيرفته و خروجي آن به دليل ماهيت غيرخطي كانال غالباً يك حالت آلوده شده يا اعوجاج يافته سيگنال هاي وروي خواهد بود. علاوه بر آلودگي، سيگنال حاصل اطلاعات، توسط سيگنال هاي الكتريكي غيرقابل پيش بيني( ا غتشاش) توليدشده توسط بشر و عوامل طبيعي خراب مي شود. آلودگي و اغتشاش باعث ايجاد خطا در اطلاعات ارسالي شده و ميزان حداكثر اطلاعات قابل ارسال از منبع به مقصد را محدود مي كنند. غالباً احتمال آشكارسازي غلط يك سمبل پيام در گيرنده و بعنوان كميتي براي سنجش كارآيي سيستم مخابراتي ديجتال در نظر گرفته مي شود.

تجزيه و تحليل طراحي سيستمهاي مخابراتي

يك مهندس سيستمهاي مخابراتي مي بايستي با دو مسئله فني درگير شود. تجزيه و تحليل سيستمهاي مخابراتي و طراحي سيستمهاي مخابراتي، تجزيه و تحليل شامل ارزيابي كارآيي يك سيستم مخابراتي داده شده است، در صورتي كه طراحي شامل واردشدن به جزئيات يك سيستم براي دستيابي به انجام رضايت بخش كار معين است اغلب مشخص كردن اينكه كجا تجزيه و تحليل پايان مي پذيرد و كجا طراحي شروع مي شود غيرممكن است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.